Bine de stiut 

5 Lucruri de luat in considerare atunci cand cumparati un frigider nou

Cumpararea unui frigider este o investitie semnificativa. Cu toate optiunile disponibile, cautarea unui nou frigider poate fi coplesitoare. Am intocmit o lista cu cei mai importanti factori de luat in considerare atunci cand alegeti un frigider de care sa fiti multumiti in anii urmatori.

Tipurile

Frigiderele moderne au o varietate de structuri. Cele mai comune tipuri sunt modele side-by-side, congelator-deasupra sau congelator-dedesubt. Fiecare dintre ele are avantaje si dezavantaje de luat in considerare. Modelele side-by-side au usi mai mici, care ocupa mai putin spatiu atunci cand sunt deschise, dar nu pot depozita elemente largi, cum ar fi cutii de pizza congelate. Frigiderele traditionale cu congelatoare deasupra au adesea un pret mai mic decat altele, dar nu sunt la fel de atractive, conform www.reparatiifrigidere.net. Optiunile cu congelator dedesubt sunt convenabile, deoarece compartimentul frigorific este usor accesibil si la nivelul ochilor.

Caracteristicile frigiderului

Noile functii ale frigiderului adauga valoare si confort. De asemenea, tind sa aiba un pret mai mare. Veti dori sa luati in considerare ce functii sunt importante pentru dumneavoastra. Rafturile reglabile va permit sa va personalizati spatiul. Distribuitoarele de apa si gheata din interior sunt populare pentru multi oameni. O mica sugestie: daca aveti copii mici, veti beneficia de o blocare a acestei functii. Unele modele ofera sertare speciale cu temperatura controlata pentru a mentine anumite alimente mai proaspete.

Eficienta energetica

Frigiderele mai noi consuma mai putina energie, ceea ce inseamna economisirea banilor pentru dumneavoastra si mai putin impact asupra mediului inconjurator. Cautati frigidere care sunt certificate ENERGY STAR. Aceste modele respecta regulile de eficienta mai stricte, si care, conform unei firme de reparatie frigidere Craiova, va pot economisi sume serioase la facturile de energie pe durata de viata a aparatului dumneavoastra, reducand in acelasi timp emisiile de gaze cu efect de sera.

Dimensiunile

Toate caracteristicile din lume nu inseamna nimic daca frigiderul nu se potriveste in spatiul dumneavoastra. Cele mai multe frigidere stau intre doua tejghele, asa ca asigurati-va ca masurati latimea. De asemenea, veti dori sa va uitati la adancimea aparatului si la usa acestuia. Daca spotul dumneavoastra nu are destula adancime sau veti o bucatarie insula, s-ar putea sa vreti sa folositi un model cu contra-adancime. Retineti ca, de asemenea, noul dumneavoastra frigider va trebui sa poata intra prin toate usile din drumul spre noua sa casa.

Finisarea

Optiunile pentru finisaje par sa creasca in fiecare an. Otelul inoxidabil este inca popular, mai ales de la aparitia noilor versiuni rezistente la pete. Dar optiunile mai noi, inclusiv inoxul negru si bronzul, sunt din ce in ce mai atragatoare. In plus fata de aceste finisaje mai noi, finisajele clasice cu preturi mai mici, albe si negre, sunt atractive in unele bucatarii. Pentru un aspect de lux, unele modele incorporate pot fi personalizate pentru a se combina cu dulapurile dumneavoastra.

Related posts