Auto-Moto 

Care sunt beneficiile ferestrelor pe care s-a aplicat folie?

Facturi reduse la energie

Avand in vedere ca facturile medii la energie constituie un procent semnificativ din cheltuielile totale ale oricarei gospodarii, este in mod evident timpul sa gasim solutii mai ieftine. Prin aplicarea de folie pe geamuri, iti poti reduce foarte mult facturile la energie, ceea ce inseamna ca poti sa-ti cheltuiesti sumele economisite pe alte lucruri vitale. Reducerea la factura se aplica in special in lunile calde, majoritatea gospodariilor bazandu-se pe sistemul de racire pentru a regla caldura care vine din mediul exterior. Dar, cu o folie de calitate, poti bloca caldura de la soare, permitand doar luminii potrivite sa intre in casa, sau in masina, dupa caz, explica instalatorii unei firme de folie auto Sfantu Gheorghe. In plus, poti extinde durata de viata a aparatului de aer conditionat, economisind un cost suplimentar destul de mare pentru acest tip de echipament.

Pastrarea caldurii

Geamurile cu folie nu tin doar caldura afara. Totodata, ele ajuta la pastrarea caldurii inauntru in lunile reci. Acest aspect este util mai ales daca locuiti in cele mai nordice parti ale tarii, sau in locuri predispuse la ierni grele. Geamurile cu folie aplicata sunt izolatoare excelente si, ca atare, vor retine caldura in interiorul casei tale. Deci, indiferent de modul in produci caldura – cu ajutorul sobei, centralei termice sau a altui sistem, o puteti pastra in continuare in spatiul dvs. Rezultatul este ca poti economisi si costurile de incalzire, deci inca o situatie de castig pentru tine.

Cand ar trebui sa aplic folia?

Sezonul cald vine rapid peste noi, si daca nu ai inca instalata folie pe geamuri, e bine sa te pregatesti sa iti instalezi. Varful cererilor pentru aceste produse este in anotimpul cald, ceea ce inseamna ca e bine sa te misti repede inainte ca toate firmele locale din acest domeniu sa fie suprasolicitate.

Doar pentru ca afacerea de aplicare a foliei pe geamuri este la cote maxime in timpul verii nu inseamna ca acesta este si cel mai potrivit sezon pentru aplicare, atrag atentia cei de la platforma www.folie-auto.net. Temperaturile ridicate fac ca folia sa se intareasca mai repede, ceea ce inseamna ca se va usca mai repede, iar asta nu este un lucru bun. Rezultatul este ca este posibil sa ai nevoie de mai multe vizite de la furnizorul de folie, ceea ce va va creste costul.

Pentru a te bucura de beneficiile foliei pentru ferestre, planifica aplicarea in lunile mai reci – temperaturile scazute sunt cele mai potrivite pentru acest proces, deoarece ajuta folia sa se intareasca bine fara a se usca. Dar ai grija sa aplici folia in timpul frigului extrem, deoarece acesta o va afecta negativ. Si bineinteles, planifica si investeste in folie de calitate pentru cele mai bune rezultate.

Indiferent daca intentionezi aplici folie pe geamurile casei sau a automobilulu tau, asigura-te ca beneficiezi la maximum de acesta, si alege o solutie de lunga durata pentru a te bucura de proprietatile de reducere a caldurii.

Related posts