Vestiare metaliceBusiness 

Ce sunt vestiarele metalice si la ce pot fi folosite?

Vestiarele metalice joaca un rol important in scoli, sali de sport si alte facilitati in fiecare zi. Astfel adolescentii sunt invatati cu privire la raspundere si responsabilitate si modul de protejare a obiectelor de valoare si a celor personale in spatii publice. A existat un moment in care aceste produse erau cam toate la fel. Astazi insa exista mai multe optiuni diferite pentru designeri, pentru functionari, scolari si alti utilizatori, fiecare putand alege ceva care sa le asigure o securitate maxima si accesibilitate.

Fie ca aveti nevoie de cateva vestiare metalice pentru o sala de clasa, fie ca doriti holurile noi scolii pline de astfel de accesorii necesare, iata cateva consideratii la care sa va ganditi inainte de a lua orice decizie de cumparare:

Dimensiuni si utilizari

Din moment ce astfel de vestiare metalice pot fi folosite intr-o mare varietate de locatii, puteti sa va stergeti imaginea dulapului stereotip din minte. In schimb, ganditi-va la utilizarea de baza a dulapului si spatiul in care va fi asezat. Anumite zone pot necesita diferite specificatii de proiectare, dimensiuni, si chiar materiale care urmeaza sa fie utilizate. Iata cateva dintre utilizarile comune si cele mai bune dimensiuni pentru ele:

  • Utilizare de zi cu zi in scoli – cea mai frecventa e varianta de dulapuri scolare. Nu sunt de lungime normala, ci doar jumatate de dimensiune ca inaltime, si vine in sectiuni de sase, cu trei compartimente pe partea de sus si trei in partea de jos. Configuratia multipla permite ca dulapurile sa fie plasate in functie de necesitati de-a lungul unui culoar. Metalul este in continuare materialul cel mai frecvent ales pentru eficacitatea sa, durabilitate si costuri, dar materialul fenolic, de asemenea, devine o alegere populara pentru atributele sale solide de constructie.
  • Salile de sport ofera adesea un numar de optiuni diferite celor care folosesc facilitatile vestiarelor. Dulapurile sportive au, de obicei, un mic spatiu inchis pentru obiecte de valoare si un spatiu mai mare pentru depozitarea echipamentelor sportive si a altor elemente. Sala de sport poate avea si dulapuri de forma cubica, in cea mai mare parte de mai mici dimensiuni, impreuna cu dulapurile dreptunghiulare pe jumatate de marime si cateva vestiare metalice de lungime normala. Numarul de produse pe care alegeti sa le instalati intr-o anume zona din sala de sport ar trebui sa fie dictat de traficul care va asteptati sa-l intalniti intr-o anumita perioada de timp. In cea mai mare parte, vestiarele din salile de gimnastica sunt folosite numai pentru o ora sau doua – la un moment dat. Vestiar de sala gimnastica
  • Instrumente muzicale – Unii elevi vor isi poata pastra instrumentele in dulapuri de uz general, dar alte cazuri pot necesita o zona separata pentru depozitarea de instrumente muzicale mai mari ca gabarit. Etajerele compartimentate intr-o incapere sigura de pastrare a instrumentelor muzicale sau dulapurile de depozitare incuiate sunt configurate in mod specific, particularizat, pentru stocarea de instrumente muzicale si sunt importante pentru organizare si protectie in spatiul scolar.
  • Depozitarea electronica – Vestiarele metalice cu componente electronice de inchidere sunt proiectate pentru securitate si protectie suplimentara. Ele pot fi echipate cu o serie de posibilitati de blocare diferite, inclusiv un lacat traditional, incuietoare cu cheie, sau blocare digitala, si sunt perfecte pentru pastrarea de telefoane mobile, tablete, portofele si alte lucruri importante. Nu sunt frecvent utilizate in scoala, dar aceste dulapurile sunt ideale pentru spitale si alte locuri publice, in cazul in care depozitarea securizata poate fi o necesitate.
  • Cluburi sportive – Unele locuri – cum ar fi cluburile sportive – pot avea in loc de vestiare metalice modele de lux, din lemn, colorate, pentru a se potrivi decorului. Acestea pot fi echipate cu diverse capacitati, cu incuietori de blocare, si sunt preferate metalului sau altor materiale compozite.
  • Cand e necesara o securitate sporita – In unele scoli sau locuri de munca, vestiarele transparente sunt folosite pentru a furniza un nivel suplimentar de securitate. Administratorii acestor spatii pot vedea in interiorul dulapului fara a fi nevoie sa deschida usa. Transparenta previne necesitatea unor cautari traditionale prin dulapuri, in multe cazuri, si descurajeaza furtul de la locul de munca. Aceste produse sunt o solutie excelenta pentru comerciantii cu amanuntul si alti angajatori. Dulap cu usa transparenta
  • Folosirea de catre copiii mici – copiii de scoala generala ar putea avea nevoie de un loc pentru a-si depozita hainele, pachetelul cu mancare, echipamentul sportiv, diverse articole de toaleta si alte lucruri, fara a fi nevoie de dispozitive de blocare. Vestiarele metalice din copilarie pot fi instrumente valoroase pentru a-i ajuta pe copii sa invete despre organizare si zonele de plasament desemnate, specifice.

Related posts