Auto-Moto 

Cum gasiti un service auto competent – O mini harta

Fiecare automobil are nevoie de lucrari de mentenanta si intretinere din cand in cand, sau chiar de o reparatie. Bineinteles, alegerea unui service auto potrivit poate fi o sarcina provocatoare, mai ales daca nu va pricepeti prea mult la mecanica auto. Pentru a evita frustrarea si nemultumirile care pot veni din utilizarea unui mecanic nepriceput, e esential sa gasiti un service de incredere, cu vechime, in zona unde locuiti. Iata cateva indicatii pentru a gasi locul potrivit pentru reparatiile necesare:

Cereti recomandari

Una dintre cele mai simple si mai eficiente cai de a gasi un service de masini pe care va puteti baza este sa cereti recomandari. Vorbiti cu prietenii apropiati, membrii ai familiei, sau chiar vecini care cunosc un astfel de prestator de servicii pe care il puteti vizita. In acest punct, e indicat sa-I intrebati despre calitatea serviciilor primite, cat si despre increderea pe care o au. Evident, e bines a aveti aceste informatii la indemana inainte ca automobilul Dvs sa aibe nevoie de asistenta profesionista.

Calificari profesionale

Profesionistii de la www.motorkraft.ro va sfatuiesc sa nu faceti greseala sa presupuneti ca fiecare technician pe care il intalniti are calificarileprofesionale necesare pentru a efectua munca de mentenanta sau reparatii. Este normal si de asteptat ca orice service auto sa afiseze la loc vizibil calificarile profesionale, certificarile si orice alte acte care demonstreaza ca service-ul este autorizat iar angajatii sai sunt calificati sa lucreze acolo. Certificatele si calificarile profesionale sunt dovada ca mecanicii sunt pregatiti la zi, si au abilitatile, cunostintele si pregatirea necesara pentru a se “atinge” de automobilul Dvs.

Cautati experienta specializata

Cand vine vorba de un service auto, experienta este esentiala. Cu cat mai multi ani de prezenta pe piata, cu atat mai multa expertiza exista in diagnosticarea problemei autovehicului si gasirea de solutii de reparatii, precum si sugestii pentru intretinere. Un mechanic auto cu experienta stie ce asteptari are un client de la el si se asigura ca livreaza exact ceea ce este nevoie.

Verificati garantia

Verificati daca automobilul mai este inca in garantie. In functie de marca automobilului si politicile implicate, este posibil sa fiti obligat sa duceti masina doar la anumite service-uri auto agreate sau affiliate cu producatorul automobilului. Daca nu respectati aceste clauze, e posibil sa pierdeti garantia. Pentru mai multa siguranta, sunati si intrebati la dealerul care v-a vandut masina.

Related posts