Bine de stiut 

Firme care curata hainele – Cum sa va pregatiti hainele

Indiferent daca sunteti pe cale sa utilizati un serviciu de curatatorie chimica pentru prima data sau daca apelati la o curatare chimica a hainelor in mod regulat, este posibil sa aveti cateva intrebari despre pregatirea hainelor. Pregatirea hainelor pentru curatatorie este foarte simpla. Iata cateva sfaturi, astfel incat hainele dvs. sa fie gata cand soferul de livrare le va ridica.

Alegeti hainele care au nevoie de curatare chimica

Incepeti procesul prin adunarea articolelor de imbracaminte care trebuie curatate chimic, explica site-ul www.spalatorie-curatatorie-haine.ro. Puteti incepe prin a va uita la etichete. Unele dintre etichetele dvs. spun „doar curatare chimica”, asa ca trebuie sa le trimiteti la curatatoria locala. De asemenea, puteti curata chimic alte articole, inclusiv denim, paturi si cuverturi. Curatarea chimica este o modalitate excelenta de a curata hainele fara ca acestea sa intre la apa sau sa se estompeze culorile. Astfel, daca aveti articole pe care le iubiti si doriti sa reziste ani si ani, curatarea chimica este probabil alegerea potrivita. Procesul intretine articolele de imbracaminte, astfel incat nu va trebui sa va faceti griji cu privire la inlocuirea lor in curand.

Goliti-va buzunarele inainte de a utiliza serviciile de curatare chimica din apropiere

Verificati o data buzunarele pentru a va asigura ca nu aveti nimic in ele. Scoateti totul inainte de a trimite hainele la o firma de curatat haine Galati, astfel incat guma, pixurile sau alte articole sa nu fie curatate cu haina. Acest lucru va va proteja hainele in timpul procesului de curatare chimica. Nu va faceti griji daca uitati ceva. Curatatoria locala va verifica si buzunarele. Cu toate acestea, doua seturi de ochi sunt mai bune decat unul, asa ca este intotdeauna o idee buna sa verificati inainte de a va trimite hainele.

Marcati si documentati toate petele pentru curatatoria chimica

Curatatorii chimice examineaza hainele pentru a verifica daca exista pete. Cu toate acestea, este posibil sa rateze una. Asigurati-va ca petele dvs. sunt tratate corespunzator, marcandu-le inainte de a va trimite hainele la curatatorie chimica. Puteti pune banda de mascare sau ace langa pete pentru a le gasi mai usor curatatorii chimici.

De asemenea, furnizati informatiile pe care le aveti despre pete. Explicati ce este fiecare pata si cand a aparut problema, daca este posibil. Furnizarea acestor informatii poate ajuta compania de curatatorie chimica sa foloseasca substantele chimice adecvate pentru a o trata. Daca nu aveti informatii, curatatoria chimica va inspecta pata si va determina metoda de utilizat. Cu toate acestea, daca oferiti detalii, acest lucru poate ajuta procesul.

Related posts