Masina de inchiriatAuto-Moto 

Inainte de achizitionarea unei masini, de ce sa nu o inchiriati?

Cumpararea unei masini noi poate fi un eveniment dificil si ingrijorator. Luarea unei decizii in privinta modelului pe care il doriti, ce optiuni aveti nevoie, si cat de mult sunteti dispusi sa cheltuiti pot solicita mult timp si efort. Apoi, odata decisi asupra tuturor factorilor, este timpul sa mergeti inapoi la dealerul de automobile, sa discutati cu reprezentatul si sa faceti un drive-test. O tura in jurul cladirii si trebuie sa va decideti daca aceasta este masina dorita. De ce nu incercati sa inchiriati cateva modele si sa faceti cate un drive-test complet cu fiecare? O masina este ceva ce urmeaza sa conduceti cativa ani, asadar trebuie sa fie una ce vi se potriveste cel mai bine, nu neaparat cea pe care incearca sa v-o vanda dealerul.

Strategii de inchiriere

Nu ar fi extraordinar sa incercati masina cand faceti naveta zilnica la munca? Daca inchiriati o masina pentru cateva zile, puteti face asta cu siguranta. Este o modalitate buna sa observati consumul de carburant si sa comparati diversi parametrii. Intrucat majoritatea oamenilor petrec mult timp in drum spre munca, acum este un moment bun sa determinati daca va simtiti confortabil in masina. Este zgomotul de afara prea mare cand sunteti pe autostrada? Suspensia masinii este prea rigida pentru comoditatea dvs? Scaunul si volanul se adapteaza bine inaltimii si greutatii dvs? Toate acestea sunt aspecte ce trebuie luati in considerare atunci cand testati o masina. Acesta este avantajul inchirierii pentru cateva zile. Agentie de inchirieri auto

Selectarea modelului

In trecut, majoritatea companiilor de inchirieri auto din Romania detineau in flotele lor doar masini fabricate in Romania. Asadar, daca doreati sa inchiriati un model strain, nu ati fi putut. Recent, producatorii de masini locali au redus numarul de masini vandute catre flote. Asta inseamna ca agentiile de inchirieri au fost nevoite sa suplimenteze cu vehicule produse in alte tari. Deci este foarte probabil sa gasiti Toyota, Nissan si Honda in flotele pentru inchirieri. Majoritatea agentiilor de rent a car tin sa isi innoiasca constant flotele, deci sansele de a gasi masina pe care o doriti este foarte mare.

Cel mai usor sa gasiti modelul cautat este sa sunati o agentie locala. Intrebati daca detin in flota modelul pe care il cautati. Daca da, fiti pregatiti sa le faceti o vizita. Odata ce sunteti in masina, puteti compara facilitatile masinii pe care o conduceti vs masina pe care ati vrea sa o cumparati. Pot exista diferente minore intre cele doua modele. DIferente cum ar fi scaune de stofa vs scaune de piele poate fi un factor de trecut cu vederea la masina inchiriata. Totusi, exista o diferenta importanta intre o masina cu 4 cilindri si una cu 6, ce poate fi un factor decizional important.

Daca puteti, neaparat inchiriati o varietate de vehicule inainte de a cumpara vreun model. Veti afla ca un anume stil de vehicul, chiar daca arata bine pe hartie si are toate dotarile dorite, nu s-ar potrivi nevoilor dvs zilnice.

Related posts