Business 

La ce trebuie sa te astepti cand apelezi la cazare regim hotelier in Targu Mures pentru business

Daca planuiesti o calatorie de afaceri la Tg Mures, te asteapta o surpriza. Acesta este un oras cu semnificatie istorica imensa si cu o mostenire culturala bogata. Fara indoiala, dimensiunea considerabila a orasului si populatia il pot face destul de greu de strabatut. Acesta este motivul pentru care multe persoane care calatoresc in interes de afaceri observa avantajele alegerii de cazare in regim hotelier intr-un apartament complet mobilat si echipat pentru sederea lor.

Cu ajutorul unui apartament inchiriat pe o perioada scurta, calatorii in interes de afaceri se pot bucura de confort ca acasa, si se pot relaxa la sfarsitul zilei intr-un mediu lipsit de stres. Desi apartamentele de aici difera mult in ceea ce priveste calitatea, se merita sa alegi un apartament clasa business. In acest caz, site-ul Regimhotelier.net iti prezinta serviciile la care te poti astepta :

  • Personal vorbitor de limba engleza – Atunci cand vorbiti aceeasi limba, este mult mai usor sa te concentrezi pe afacere. Poti primi raspunsuri la intrebari, poti gasi serviciile de care ai nevoie, si poti intelege nuantele orasului si zonei. In mod similar, un complex operat de catre vestici intelege si poate indeplini cerintele unui calator din vest.
  • Locatie placuta – Cel mai probabil, vei dori sa gasesti un apartament aproape de centru. Acolo, vei fi aproape de supermarket-uri, magazine, restaurante si bancomate.
  • Comunicatii si divertisment – Un apartament in regim hotelier in Targu Mures complet echipat ar trebui sa asigura Wi-Fi gratuit de mare viteza, o imprimanta multifunctionala cu scanner si copiator, un telefon pentru apeluri locale gratuite, televiziune gratuita prin satelit sau Internet incluzand canale in limba engleza, un ceas cu radio si un player DVD/CD.
  • Dormitor – Apartamentele de inchiriat pentru in regim hotelier au in mod obisnuit un singur dormitor, cu un pat queen-size sau dublu cu lenjerii de calitatea celor din hoteluri. Dormitorul va  avea incalzire centrala (si, de cele mai multe ori, aer conditionat), un dulap, o noptiera, un radio cu ceas si halate si papuci de casa.
  • Sufragerie – Sufrageria va avea o canapea care poate fi transformata intr-un pat dublu, o masa pentru cafea si o statie de lucru cu un scaun de birou pivotant. O parte din ele sunt dotate si cu fotolii separate.
  • Bucatarie – Bucataria va fi echipata cu un frigider si congelator, precum si cu o masa pentru gatit, cuptor cu microunde, ceainic si prajitor de paine. Va fi dotata cu faianta, tacamuri, pahare si ustensile pentru gatit.
  • Baie – Baia va avea dotarile obisnuite, impreuna cu suporturi incalzite pentru prosoape si prosoape de calitate hoteliera. Va contine si o masina de spalat, care te va ajuta sa reduci bagajele.
  • Securitate – Apartamentul va avea o incuietoare dubla sau tripla pe usa de otel, iar accesul in cladire se va face pe baza de cartela magnetica sau cod PIN. Apartamentele clasa business de calitate superioara vor avea si un administrator de serviciu.
  • Asistenta de calatorie – Desi va costa, cel mai probabil, in plus, poti beneficia de ajutor in planificarea calatoriei. Companiile care ofera cazare in apartamente regim hotelier in Tagu Mures cu reputatie buna pot furniza servicii VIP la aeroport,  ceea ce iti da posibilitatea sa indeplinesti rapid formalitatile vamale (daca e cazul), transport catre si de la aeroport sau gara, si servicii de taximetrie.

Related posts