Local nuntiBine de stiut 

Sfaturi pentru alegerea unei sali de petrecere pentru nunta voastra

Cand iti planifici nunta, sunt multe lucruri ce au potentialul sa determine cat de reusita va fi. Unul din cele mai importante lucruri pe care le poti face este sa te asiguri ca logistica implicata pentru nunta este bine gandita. De multe ori s-a intamplat ca nuntile sa fie perfect planificate, dar au fost dificultati neluate in considerare, cum ar fi alegerea unei salii de nunta nepotrivite. De aceea, este important sa te gandesti bine asupra acestui aspect in ciuda faptului ca pare ceva minor. Cand mi-am planificat nunta, am facut turul multor localuri de nunta, pentru ca in final sa ma decid asupra locatiei favorite din orasul meu datorita compartimentarii extraordinare.

Local nunti

Decizia mea s-a bazat pe nevoile mele. Totusi, iata cateva lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare cand alegi sala de nunta ideala. Acestea includ:

Cati oameni vor fi la mese

Nu este inteligent sa alegi o sala ce nu va putea gazdui pe toti cei pe care planuiesti sa ii inviti. Odata ce ai facut lista invitatilor care cel mai probabil ca vor veni, apoi va trebui sa iti faci o idee asupra numarului real. Asta trebuie sa fie unul din lucrurile cele mai importante, determinand tipul de local pe care il vei inchiria. Telul este sa te asiguri ca toata lumea are suficient spatiu, deci invitatii se vor simti confortabil.

Tipul de activitati la care vei participa

Cateodata, vei dori sa gazduiesti nunta de vis, asta ar putea presupune angajarea de dansatori si alti asemenea performeri. Daca te gandesti sa faci asta, trebuie sa te gandesti daca localul pe care il vei inchiria este potrivit pentru asa ceva. Ideal, ar trebui sa alegi o sala ce are suficient spatiu atat pentru invitati, cat si pentru performeri. Spre exemplu, in cazul dansatorilor, va trebui sa afli de cat spatiu au nevoie, apoi sa alegi salonul de nunta si in functie de acest factor. Astfel de informatii pot fi gasite si pe website, daca firma are un site de prezentare. Nunta la cort

Comoditatea oaspetilor

Este important sa te gandesti la oaspetii tai si cat de usor va fi pentru ei sa ajunga la localul pe care doresti sa il inchiriezi. De exemplu, daca alegi o destinatie izolata, s-ar putea dovedi dificil sa convingi majoritatea oamenilor sa vina la nunta, asta insemnand ca vei avea mai putini oaspeti decat ai anticipat.

Scenariul

Nunta ta este un eveniment special, si din acest motiv, nu ar trebui sa aibe loc intr-un cadru mohorat. Este o idee buna de obicei sa gasesti un local ce iese din tipare, si va va face pe voi si pe oaspetii vostri sa va simtiti special. Asta nu inseamna intotdeauna sa cheltuiesti o gramada de bani pe o locatie exotica; poti obtine acelasi efect prin simpla inchiriere a unei sali de evenimente aflata intr-un cadru decent si care va putea fi cu usurinta adaptata pentru a se potrivi evenimentului.

Related posts