Trambuline SpartanHobby si relaxare 

Trambuline Spartan – Tipuri diferite din care putem alege

Trambulinele Spartan sunt instrumente de exercitiu grozave pentru cei tineri. Ele sunt de asemenea o modalitate foarte buna de a pastra copiii departe de saritul in sus si in jos pe pat. Dar, cu toate varietatile de trambuline dispinibile pe piata, este usor sa fiti confuz cu privire la cea pe care ar trebui sa o alegeti.

Exista o multime de tipuri de modele pentru copii de unde sa alegeti. Nestiind toate optiunile, asta poate duce la o decizie proasta atunci cand cumparam una. Pentru a va ajuta la cumparaturi, va prezentam in continuare unele tipuri din care putem alege.

Rotunda

Acesta este cel mai popular tip de trambuline Spartan. Este ieftin si este suficient de extins pentru ca un copil mic sa se distreze fara complicatii. Ele sunt vandute atat in varianta pentru exterior, cat si cea pentru interior. Tipurile rotunde de interior nu au acelasi material ca acela folosit in aer liber, care este un material rezistent la intemperii. Ganditi-va la dimensiunea trambulinei si la locul in care doriti sa o amplasati inainte de a cumpara acest tip.

Dreptunghiulara

Acestea ofera mai mult spatiu de sarit in comparatie cu tipul rotund. Acest lucru se datoreaza faptului ca trambulina rotunda are un singur centru, in timp ce tipul dreptunghic are o linie de centru, care va ajuta sa obtineti salturi mai mari. Un cuvant de precautie pentru parinti: trebuie sa supravegheze copiii atunci cand utilizati aceasta trambulina deoarece ofera mai multa elasticitate decat cea rotunda. Asigurati-va ca aveti spatiu amplu pentru trambulina si ca ati luat toate masurile de precautie necesare ori de cate ori copiii o utilizeaza.

Apa

Pentru aceia dintre dumneavoastra care doresc sa se distreze in apropierea unui lac sau a unei piscine, puteti opta pentru o trambulina pentru apa. Acest tip este fabricat din material de panza groasa, care este cusuta in partea de sus. Puteti pune aer sau apa in aceste trambuline Spartan si este cel mai bine sa fie utilizate in apropierea unui lac sau a unei piscine.

Tipuri speciale

Exista trambuline pentru copii care nu arata deloc ca niste trambuline atunci cand va uitati la ele. Unele sunt gonflabile si au plase peste tot in jurul lor, adecvate pentru utilizarea in interior, si care ar ajuta copilul dumneavoastra sa nu cada de pe aparat. Altele chiar au un drum cu mici obstacole pe unde copiii pot urca, pot cobori, sau pot doar sa se distreze topaind. Daca doriti ceva mai multa distractie si in afara tipurilor conventionale, puteti incerca sa va uitati la aceste tipuri de trambuline.

Acestea nu sunt singurele tipuri pe care sa le luati in considerare atunci cand alegeti o trambulina Spartan. Informati-va si on-line, cititi si alte informatii valoroase din diverse articole, precum si comentariile de pe site-uri referitoare la cele mai bune branduri in piata, inainte de a face achizitia propriu zisa.

Related posts