AltaWhiteSanatate pentru toti 

Albirea dintilor cu produse profesioniste

Cererea sistemelor pentru albirea dintilor a crescut in ultima decada cu peste 300% in Statele Unite. Milioane de oameni si-au cumparat sisteme de albire a dintilor ca urmare a trend-ului de a avea un zambet alb-stralucitor si a avea dantura perfecta, asemanatoare vedelor de televiziune sau super-starurilor de cinema,care investesc anual zeci si sute de mii de dolari.

Cu toate acestea multe dintre vedetele de cinema si televiziune,super-modelele,etc. invoca lipsa timpului de a merge regulat la un dentist. Ca urmare,multi folosesc o solutie accesibila oricui pentru albirea dintilor si obtinerea unui zambet stralucitor.

Nu mai sunt de mult un secret, metodele rapide si la indemana oricui,folosite pentru albirea dintilor. Una dintre ele este sistemul pentru albirea dintilor numit Alta White cunoscut de multa lume sub temenul de “Celebrity Smile”. Albirea dintilor cu ajutorul sistemului Alta White se realizeaza deosebit de simple si dureaza doar cateva minute.

Dentistii din intreaga lume sunt uimiti de capacitatile de albire ale acestor sisteme din care fac parte AltaWhite si IdolWhite,iar rezultatele sunt similare programelor de mii de dolari.Dentistii de asemenea recomanda albirea dintilor cu AltaWhite pentru beneficiile aduse din punct de vedere al igienei.

In concluzie sitemul de albire al dintilor este recomandat atat de catre specialisti cat si de catre utilizatorii lui, efectele fiind vizibile incepand cu prima saptamana de aplicare.

Printre produsele care contribuie la efectul de ingalbenire a dintilor se enumera : cafeaua (nu neaparat datorita culorii negricioase a cafelei, cat a cofeinei care inlesneste penetrarea suprafetei dentare de catre cafea), ceaiul, vinul rosu, fumatul, etc.

Avantajele utilizarii sistemului pentru albirea dintilor AltaWhite:

  • usor de aplicat (cateva secunde)
  • rezultate profesionale albire, obtinute de acasa
  • detartrare
  • economii

Dezavantajele utilizarii sistemului pentru albirea dintilor AltaWhite:

  • necesita dantura sanatoasa pentru a putea fi aplicat

 

Related posts