Studio videochat TimisoaraInternet 

Paseste cu dreptul in cariera de videochat

Te-ai hotarat sa faci videochat? Ai discutat cu persoane care practica aceasta activitate, ai luat in calcul ce vor spune prietenii si rudele cand vor afla cu ce te ocupi, te-ai informat in legatura cu avantajele si dezavantajele care vin o data cu aceasta cariera? Daca raspunsul tau este nu la toate (sau majoritatea acestor intrebari) atunci poate ca nu esti inca pregatita sa incepi. Daca raspunsul tau este insa da, atunci e timpul sa afli cateva sfaturi care te vor ajuta sa pasesti cu dreptul. Iata ce ne spun fetele cu experienta de la Angels Studio, un studio de videochat din Timisoara:

Pentru pseudonimul de videochat e bine sa alegeti un nume care este usor de retinut: un nume precum hotbabe69va fi greu de retinut pentru oricine. Prin alegerea unui nume usor de retinut va veti mări sansele de a avea vizitatori repetati care ar putea deveni clienti. Cheia succesului pentru a deveni un model de top sunt clientii de videochat care revin. In timp ce va decideti asupra unui nume asigurati-va ca acelasi nume este liber si pe Twitter si alte retele sociale unde veti dori sa va promovati pe viitor. Cu acelasi nume va fi mult mai usor să va promovati si sa aduceti membri noi pe site-ul unde activati.

Videochat profesionist

Creati-vă profilul de webcam

Incărcati poze de calitate cu dumneavoastră; acestea trebuie să fie pline de culoare, din locatii diferite, si sa capteze atentia membrilor. Si in videochat, o imagine valorează o mie de cuvinte, asa ca asigurati-va ca ale dumneavoastră sunt atractive pentru membrii. Este indicat un minim de 7 imagini distribuite în trei albume. Vedem din ce în ce mai des cum poze de calitate aduc tot mai multi vizitatori si produc tot mai multi bani. Alegeti imaginea cea mai atractivă pentru imaginea de profil: aceasta este poza care va fi listată când sunteti online. Când membrii se uita prin galeria de modele va veti dori ca acea poză să îi provoace sa va viziteaza profilul.

Studio videochat Timisoara

Completati-va intreaga descriere

Explicati in detaliu despre dumneavoastră, si ce anume sunteti dispusa sa faceti in chaturi private. Fiti sigura ca mentionati ce fetisuri aveti astfel încât membrii care caută acele fetisuri sa va gaseasca usor. Unele saituri de videochat oferă oportunitatea de a plasa text deasupra cutiei de chat. E bine sa folositi aceasta ocazie ca o oportunitate de vânzare, spunând ceea ce sunteti dispusa sa faceti si pentru ce pret. Dupa ce v-ati facut profilul va puteti uita si la alte modele pentru a gasi idei noi de promovare.

Related posts