Bine de stiut 

Scurt ghid pentru alegerea de seifuri de perete

Multi oameni pastreaza in casele lor piese ce au o valoarea sentimentala inegalabila, iar una dintre cele mai bune moduri de a proteja bunurile de valoare cu caracter personal este instalarea unor seifuri de perete, care pot fi usor camuflate. Aceste produse pot oferi o protectie mai mare decat alte seifuri, insa este posibil sa nu stii ce caracteristici sa cauti sau ce fel de seif se potriveste cel mai bine nevoilor tale. Exista mai multe specificatii tehnice pe care au trebui sa le iei in considerare atunci cand examinezi diversele modele, iar in cele ce urmeaza iti voi prezenta cateva dintre cele mai importante:

seifuri perete

Consideratii bugetare

Poti gasi pe piata seifuri de perete ce sunt construite sa ofere protectie impotriva furtului, incendiilor sau chiar ambele. Nivelul de protectie pe care il vei obtine este proportional cu pretul pe care alegi sa il platesti. Evalueaza-ti prioritatile pe masura ce compari pretul diferitelor modele puse la dispozitie, si alege care sunt cele mai bune caracteristici, precum si ce calitate  iti poti permite. Un model care se monteaza pe perete nu numai ca iti ofera confortul de a tine obiectele de valoare protejate in siguranta in casa ta, ci te si ajuta sa economisesti costul continuu al unei cutii de valori la banca.

Fii atent la clasificare

Seifurile de calitate primesc calificative  pentru a informa consumatorii cu privire la nivelul lor de eficienta in diverse arii. Acestea includ rezistenta la foc si rezistenta in timpul furtului. Cel mai sigur mod de a evalua orice seifuri de perete este sa fii atent la calificativele pe care le primesc. Cauta acele seifuri care pot sa protejeze tipurile de obiecte de valoare pe care tu le detii.  Spre exemplu, documentele de hartie, bijuteriile si arme pot rezista la temperaturi de pana la 350 de grade. Cu toate acestea, in cazul in care ai de gand sa pastrezi fotografii, CD-uri, DVD-uri, casete video, etc, in seif, atunci ai nevoie de un seif a carui clasificare certifica faptul ca temperatura din interiorul acestuia nu va depasi 125 de grade in timpul unui incendiu. Fiecare seif este evaluat in functie de rezistenta la foc. Seifurile pentru uz casnic ofera de obicei protectie impotriva incendiilor pentru 30 de minute, dar poti achizitiona, de asemenea, seifuri cu protectie de pana la trei ore.  Acest lucru este deosebit de important mai ales daca locuiesti intr-o zona in care interventia departamentului de pompieri este ingreunata.

case de bani

Locul de amplasare este totul

Atunci cand alegi tipul si dimensiunea seifului de perete pe care vrei sa il achizitionezi, gandeste-te la modul in care il  vei camufla. O parte din securitatea oferita de aceste seifuri de perete este data de modul de in care acesta este ascuns, si de dificultatea cu care hotii il pot gasi. Ia in considerare posibilitatea de a-l plasa in baie, in spatele unui cos de rufe, ascuns de un maldar de haine murdare. O alta posibilitate ar fi sa il ascunzi in camera copilului dupa un poster, in spatele unui dulap sau birou mare, sau poate in spatele cartilor din biblioteca. Cel mai bine ar fi sa pastrezi locatia acestuia doar pentru tine, sau chiar sa nu spui nimanui ca ai achizitionat un astfel de produs.

Gasirea unor seifuri de cumparat este un proces simplu, odata ce ai stabilit care sunt caracteristicile pe care le cauti. Ia in considerare locatia optima pentru casa ta, care sa pastreze acele seifuri de perete in siguranta si departe de orice intrusi, iar astfel vei avea parte de o vacanta linistita stiind ca obiectele tale de valoare sunt in siguranta.

Related posts